Neviete si rady? Napíšte nám!

Dátum 10.08.2011
Vložil Admin
Titulok Re:Re:Štebotanie každé ráno presne o 6:30

Hmmm je mozne ze ta chce len zobudit alebo sa medzi sebou tvoji Degu len dorozumievaju....aj mne sa to obcas stava ze zacnu prenikavo piskat a je to dost dlho....neviem ti naozaj povedat preco to je to by som tam asi musela byt....ale myslim si ze sa nemusis bat ze je to nenormalne....mozno si len potrebuju poriadne zvyknut, mozno sa len trochu boja...skus byt trpazlivy a pocas toho piskania ich nejako utisovat a dat im dobrotku alebo podobne :)

Dátum 04.08.2011
Vložil Erik
Titulok bublotanie a rozne zvuky-rozpravanie?

Tak ahojte.Zas som to ja.Teras mám otázku.Moji osmaci tom a sneilo furt bublotajú.Niekedy to robia pri potičke (no neni to bitka riadna) ale niekedy jeden je hore v klietke a druhý na 2.pschodí.Tie zvuky čo vidávajú znejú ako bublotanie a tendruhý normalne pišťanie.Tak sa pýtam len sa tak rozprávaju? je to normlane?

Dátum 05.08.2011
Vložil Admin
Titulok Re:bublotanie a rozne zvuky-rozpravanie?

No niektori to nazyvaju aj štebotanie...pravdaže je to úplne normálne...kazde zviera sa nejak dorozumieva a Degu prave tymto sposobom...kludne sa mozes stretnut aj so škriekaním, ked im nieco nie je po voli alebo sa hadaju... :) :) :)

Dátum 03.08.2011
Vložil Klára a Adam
Titulok osmákdegu zábava + kŕmeňie

Prosíme vás odpovedzte nám na našu radu s takím istím menom a titulkom prosím pekne vás prosím:( :( :( :( :( :(

Dátum 03.08.2011
Vložil Admin
Titulok Re:osmákdegu zábava + kŕmeňie

Prepacte myslela som ze je to len rada pre citatelov....mate dobre napady...len tak dalej a vas Degu sa urcite nebude nudit :)

Dátum 02.08.2011
Vložil Erik
Titulok Prečo mu to robí?

Tak ahojte.Zas som to ja.Teras mám takú otázku.Dokúpil som teda brata toho samca co mam doma.Su úplne v pohode nebijú sa ani nič len ten čo bol v klietke prvý tak ako keby toho mladšieho začal páriť.Neviete prečo?.Ale inak úplne v pohode.
DAKUJEM :-)

Dátum 03.08.2011
Vložil KLára a adam
Titulok Re:Prečo mu to robí?

Buď sa len bijú alebo si si kúpil omilom jednu samičku:)

Dátum 03.08.2011
Vložil Admin
Titulok Re:Re:Prečo mu to robí?

Erik je to úplne normalne spravanie Degu, kedze su viaceri potrebuju si vytvorit hierarchiu...to znamena ze jeden z nich musi byt panom :) takze ak by si badal nahodou aj mensie prieky medzi nimi tak je to uplne v poriadku pokym sa nebiju prilis.... :) vela stastia prajem :)

Dátum 02.08.2011
Vložil Klára a Adam
Titulok osmák degu zábava + kŕmenie

My sme skúšali dať osmákom šnúrku so zátkou od vína (samozrejme už suchou). Ale potom sme skúsili na šnúrku pripevnit jedlo a tak sme našli spôsob ako zabaviť a nakŕmiť osmákov . Stojí to za pokus :-)

Dátum 03.08.2011
Vložil Admin
Titulok Re:osmák degu zábava + kŕmenie

Je to naozaj dobry napad....s tymto zariadenim a zabavanim Degu sa da naozaj vyzabavat....je len naozaj dolezite aby ste dbali o to co mozu a co nie :) vela stastia prajem :)

© 2011 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si webové stránky zdarma!Webnode