| Dátum | 05.07.2011 |
| Vložil | Admin |
| Titulok | Re:domáci chov |
Mozes skusit na roznych inzeratoch, ci nahodou nenajdes niekoho z presova alebo okolia. Inak ti poradit neviem. Ale nemyslim si, ze z obchodu kupovat je zly napad. My sme tiez kupovali a su zdravi. :)
—————
| Dátum | 22.07.2011 |
| Vložil | monika |
| Titulok | Re:domáci chov |
Ahoj, pozri prosim moj prispevok vyssie, mam dvoch malickych samcekov ktorym musim najst novy domov :)
—————
| Dátum | 27.06.2011 |
| Vložil | Vika |
| Titulok | Škrabanie |
mám malú od soboty a mám pocit že sa strašne veľa škrabe...Môže to byť z dôvodu že má malé blšky? alebo je to normálne?
—————
| Dátum | 28.06.2011 |
| Vložil | Admin |
| Titulok | Re:Škrabanie |
Osmaky maju vo zvyku sa casto skrabat ale ak je to naozaj prilis casto (skoro stale) tak to moze byt znak nejakych parazitov. Moze to byt vsak aj tym ze nema dostatocnu hygienu (piesok na kupanie). Vyskusajte jej dat piesok castejsie. Ak sa aj tak neprestane skrabat a budete badat aj miesta s vyplznutou srstou okamzite navstivte veterinara.
—————
| Dátum | 10.06.2011 |
| Vložil | anuska |
| Titulok | dilema |
ahojte! mam dilemu- kamaratka chovala spolu osmaka a potkana 2 roky no ten zomrel a tak je osmak sam ked mu chcela kupit noveho spolocnika povedali jej ze na ineho si uz nezvykne. Ona sa teraz stahuje a nemoze si ho zobrat so sebou. Ja by som chcela zacat chovat osmaka ale neviem ci by tento zvladol cestu ku mne (650 km) plus ci by si zvykol na noveho majitela a ci sa sam nebude trapit ...
—————
| Dátum | 13.06.2011 |
| Vložil | Admin |
| Titulok | Re:dilema |
ak sa postaras o to aby mu tou cestou (650km) bolo dobre a mal vsetko co potrebuje tak to urcite zvladne, aj ked bude zo zaciatku trochu vyplaseny z cesty, ale aj z noveho prostredia. co sa tyka noveho majitela tak toho sa neboj, tento maly tvor si na to urcite rychlo zvykne, treba mu len dat cas a spravat sa k nemu milo a s uctou a on sa ti patricne odvdaci. no a odporucam chovat osmakov v skupinkach alebo aspon vo dvojici, aby im nebolo smutno. avsak ak sa rozhodnes ho chovat sameho tak mu musis venovat naozaj vela casu, aby netrpel depresiami alebo samotou. a ak sa nahodou bojis ci si zvykne na ineho osmaka, tak moja rada znie, ze by to nemal byt problem. vsetko sa da a nic nie je nemozne. treba len pockat :)
—————
| Dátum | 06.06.2011 |
| Vložil | vrado |
| Titulok | viklbena nozka |
moj mali ma viklbenu nouzku aspon to tak vipada nevie poriadne ani chodit
—————
| Dátum | 09.06.2011 |
| Vložil | Admin |
| Titulok | Re:viklbena nozka |
S tym treba ist hned k veterinarovi aby mu dal lieky . Mne sa stalo to iste a vyliecil sa. Dnes uz chdi uplne krasne.
—————
| Dátum | 02.06.2011 |
| Vložil | Dada |
| Titulok | Neviem si rady... |
Potrebovala by som pomôcť s osmakmi...Mám 12 malých (ale nie celkom už) a v žiadnom chovprodukte u nás - Piešťany -ich neberú pretože majú svojich dodávateľov. Je mi ľúto ich iba tak niekomu "strčiť" pretože sú "rozmaznané"...
Ak viete radu t.č. 0905602088. Ďakujem
—————
| Dátum | 06.06.2011 |
| Vložil | Admin |
| Titulok | Re:Neviem si rady... |
ano o chovproduktoch viem svoje...ani tu v BB ani inde si myslim ze ti ich nevezmu ale skus dat inzeraty na rozne webove stranky a mozno sa ti niekto ozve...my osobne to tak robime a o malickych je postarane.... :) :) :)
Bližšie informacie na :
Alebo nám napíšte na fórum. Radi Vám pomôžeme.